Parovi showa prezentirat će se sa izvedbom dva plesna stila.

I ove nedjelje plesni parovi showa ''Ples sa zvijezdama'' prezentirat će se sa izvedbom dva plesna stila, no u jednom od nastupa dobit će i podršku još jednog dodatnog plesnog partnera.



Tako ćemo plesačicu Valentinu Walme vidjeti u jednoj od dvije izvedbe plesnog para Grubnić - Vuković, ali i u nastupu Ivana Šarića i Paule Jeričević. Valentina će s Markom i Elom otplesati rumbu, a s Ivanom i Paulom paso doble. Ivana i Paulu u nedjelju čeka i izvedba valcera, a da ovaj plesni par voli spajati naizgled nespojivo, vidjet ćemo i ove nedjelje jer će valcer plesati uz Metallicu i ''Nothing else matters''. Marko i Ela prošli su već sve plesne stilove, a osim rumbe ovaj tjedan rade intenzivno i na quickstepu.

Plesač Damir Horvatinčić pridružit će se Viktoriji Đonlić Rađa i Marku Mrkiću u njihovom jiveu dok će #Mrkvići, u polufinalnoj emisiji zaplesati i tango.

Slavku Sobinu i Gabrieli Pilić u koreografiji salse ovaj tjedan priskače plesačica Helena Janjušević, a Slavko i Gabriela za naklonost publike i žirija borit će se i sa svojom izvedbom valcera.

Ne propustite polufinalnu emisiju Plesa sa zvijezdama, u nedjelju od 20.15 sati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju