Proteklog su tjedna dvije sestre shvatile kako u najtežim trenutcima imaju jedna drugu.

Iako su ih postupci u prošlosti razdvojili, sudbina je dvije sestre ponovno spojila, a ovoga puta obje zbog ljubavi proživljavaju teške trenutke. Melek je svojoj maloj sestri oprostila sve nedaće koje joj je priredila i tako dokazala i sebi i Huliji kako je sestrinska ljubav najsnažnija veza koja povezuje ljude.

Kerim se počinje približavati Huliji. Vodi ju u njezinu staru kuću i govori joj da se jako navikao na nju te da se boji da ne ode. Odnos Kerima i Hulije dobio je neočekivani zaplet – Kerim je poljubio Huliju. Kada Zejnep podbada Huliju rabeći Kerima kao izliku, Kerim odluči braniti Huliju i kaže da je voli. No, Huliji probleme stvara i muškarac iz njezine prošlosti - Džem, s kojim Hulija nema lijepe uspomene. Džem od Hulije traži novac, a ne čini se kako će se lako povući. Kako je izgledao trenutak kada je Kerim prvi puta bio iskren o svojim osjećajima prema Huljii pogledajte u videu.


S druge strane, Melek rastužuje njezina ljubav. Kada Melek posljednji put odbije Husejina, oni se rastaju u suzama. No, Melek se predomisli i hoda do Husejinove kuće kako bi mu rekla da želi biti s njim. Zejnepin pokušaj samoubojstva sve je promijeno – Melek i Husejin ne mogu biti zajedno, a Zejnepin otac zaprijetio je Husejinu koji je sada prisiljen ostati sa Zejnep.

Nakon svega, Melek se odlučuje udati za Kaju, a Huliji govori da se udaje jer je Nilaj upoznala čovjeka za koga se želi udati, a on ne smije znati za Bahar. Hulija odlazi u bolnicu k Nilaj i zaprijeti joj da se ne smije udati.

Koja je od dviju sestara u težoj situaciji?

glasova:

Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju