Nepoznati detalji o glumcima omiljene serije

Faruka Borana igra glumac Özcan Deniz. Iako je u Turskoj, ali i šire poznat po brojim ulogama poput one u seriji Palača Asmali i Istanbulska nevjesta, ove godine okušat će se u drugoj ulozi – očinskoj. Özcan Deniz je jedan od najplaćenijih turskih glumaca i u 46. godini još uvijek mami uzdahe žena diljem svijeta.



Aslı Enver koja tumači ulogu Sureje nije znala turski sve do 12 godine. Naime, rođena je u Londonu u Engleskoj i nije znala ni riječi turskog sve dok se nije tamo nije odselila. Od svog glumačkog kolege mlađa je 13 godina.



Ipek Bilgin nama poznatija kao 'sultanija Esma' najstarija je po godinama, no ne i po stažu u glumi, Ova 61-godišnjakinja karijeru je počela, vjerovali ili ne, tek 2005. godine.



Dilara Aksüyek koju gledamo u ulozi Ipek rođena je u srpnju 1987. godine. Ova 30-godišnjakinja je već tri godine sa Ceyhunom Mengiroğluom koji je u seriji 'Tuđi život' glumio Cansuina supruga Deniza. Zajedno su često proglašavani jednim od najljepših turskih parova.



Berkay Hardal igra Farukovog mlađeg brata Murata. Rođen je 1996. godine. Da, dobro ste pročitali: Berkay ima 21 godinu! I još nešto, u stvarnom životu u vezi je sa Hirom Koyuncuoglu nama poznatijom kao Bade.

Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju