Uz posebne goste zvijezde su izvele nastupe za pamćenje.

Kandidati su na plesnom podiju imali pomoć svojih prijatelja i članova obitelji te su zajedničkim snagama stvorili životne uspomene. Pozitivna energija, zajedništvo i mnoštvo emocija koje su obogatile cijelu večer natjecanje je morao napustiti još jedan par, a to su Emilija i Patrik. Pogledajte našu videogaleriju fotografija i prisjetite se trenutaka koji su obilježili petu emisiju. 

Devet parova nastavlja svoj plesni put, a sljedeće nedjelje izvest će stilove koje je za njih odabrala publika.

Nakon posljednje epizode showa 'Ples sa zvijezdama', gledatelji su dobili priliku i sami sudjelovati u nastajanju nadolazeće šeste emisije tako što su ispunjavanjem ankete na web stranici Nove TV i DNEVNIK.hr aplikaciji birali plesne stilove i pjesme za iduće nastupe natjecateljskih parova. Unatoč kratkom vremenskom periodu koji su gledatelji imali za glasovanje, od kraja emisije u nedjelju navečer do 9 sati idućeg jutra prikupljeno je više od 60 tisuća njihovih glasova, a natjecateljima će ovaj tjedan biti posebno izazovan i uzbudljiv s obzirom na to da su i sami tek tada doznali koje će plesove izvoditi u nedjelju.

Pred nama je nova uzbudljiva emisija 'Plesa sa zvijezdama', a kako će se natjecatelji snaći u novim plesnim avanturama te kako će ih gledatelji ocijeniti, ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju