Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

KBC Zagreb i dalje šuti oko proboja korone na odjel hematologije tijekom pandemije. Danima ignoriraju pozive i mailove. Javili su se novi, slični slučajevi poput prošlotjedne ispovijesti udovice čiji je muž zaražen na liječenju. Ministar Beroš osobno joj prije nekoliko mjeseci obećao odgovor! Je li ga dobila, doznajte u Provjerenom.

Neredi, kaos, pucanje na građane. Danima se ne smiruju tenzije oko posljednjeg navijačkog divljaštva. Zašto bi trebao strepiti 9 -godišnjak u dresu svog idola i zašto bi zaposlenici jedne benzinske postaje trebali strahovati za život? Hoće li i tko konačno uvesti jasne i nedvosmislene smjernice oko ponašanja navijačkih skupina?

Prijavili su ga njegovi kolege jer smatraju da se radi o sumnjivim poslovima. Milijunski projekt u režiji redovitog profesora Kineziološkog fakulteta i njegove tvrtke? Provjereno otkriva je li u pitanju svijetli primjer javno - privatnog partnerstva ili sukob interesa.

Koliko ste puta na semaforu u automobilu tražili sitni novac? Jer ste baš tamo, usred gužve doživjeli pravi show na koji niste mogli ostati imuni! Znate li tko su ti ljudi? Neki od njih prevalili su tisuće kilometara kako bi upravo na hrvatskim cestama zarađivali za život. Provjereno donosi priču o Jamesu, Juanu i Emiliju koji svojim akrobacijama oduševljavaju vozače i prolaznike!

Emisiju "Provjereno" pratite četvrtkom na Novoj TV. Propuštenu emisiju možete pogledati besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju