Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Milijarde i državnog novca ulupane u splitski škver. I tisuće radnika čija je budućnost upitna. Ono što nije upitno jest činjenica da plaće nisu dobili. A na vratu im je i predstečajna nagodba! Kooperanti bijesni, a dugovi se gomilaju. Je li Tomislav Debeljak bio spas za Brodosplit?

Nazvao nas je i u suzama ispričao da mu prijete. Jer je ukazao na malverzacije zemljištem u Milni na Braču. Nakon naše priče, uhićeno je 6 osoba. Zbog te je priče naša Ana Malbaša dobila nagradu HND-a za Tv novinarstvo. Priča ima i svoj nastavak!

Prevareni ili lakovjerni? Politička igra ili stvarna demografska mjera? Konačna odluka oko mjere roditelj odgajatelj u Zagrebu se još čeka. Donosimo pozadinu priče, ne samo ove mjere već i one Vladine koja je doživjela pravi fijasko!

Tikovi, tremori dio su njegova života. Brojevi su mu nerješiv problem! Gledati u oči dok s njim razgovarate - nemoguće je. No njegov život, zahvaljujući ljubavi prema glumi, postao je predložak za predstavu. Priča o Mateju Španoviću koja će vam otvoriti oči svijeta u kojem živi 60 milijuna ljudi!

Emisiju "Provjereno" pratite četvrtkom na Novoj TV. Propuštenu emisiju možete pogledati besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju