Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Tukao ga je do besvijesti. Dok su drugi gledali i snimali! Žrtva je jedva preživjela napad. I ispričala našoj reporterki što se to događa u malom slavonskom gradu. Zašto ondje već godinama, unatoč tome što sve institucije znaju za maloljetnika s nasilnim ponašanjem – ljudi žive u strahu?

Od građevinske industrije, poljoprivrede, IT sektora, restorana, medija, pa sve do kupnje nekretnina na upitan način! Vladar RS Milorad Dodik, u svemu kažu poznavatelji imaju svoje prste. A onaj srednji, redovito pokazuje i javnosti i medijima kada ga pitaju išta vezano za imovinu. Štoviše – kada se pojave takva pitanja, pretvara to u napad na taj BH entitet i time dobiva podršku građana!

WRC – najbrži, najluđi i najveći sportski spektakl Hrvatskoj. Donosimo vam pozadinu priče koja se priprema mjesecima, na kojoj sudjeluju tisuće volontera! Naše kamere ekskluzivnu su zavirile na mjesta koja su drugima bila najstrože zabranjena.

Da se sada možete vratili u djetinjstvo – što biste si savjetovali? Kako biste se ohrabrili? Napravili smo mali eksperiment! Dvije žene, i obje s traumama iz mladih dana! A danas uspješne, sretne i posve iskreno pred našim kamerama!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju