Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Nadriliječnik s dobro uhodanom ekipom od teško oboljele žene izvukao desetke tisuća eura. Uvjerili su je da će njezinu leukemiju oni izliječiti, duhovnim putem, mineralima, prašcima. Te da su joj liječnici najveći neprijatelji. Strašan slučaj nadriliječništva i iskorištavanja očajnika, koji je na kraju odnio jedan ljudski život! Potražili smo samoprozvanog gurua!


Ulaznice, putovanja, učenički izleti. Prodavali su aranžmane koji su tijekom pandemije otkazivani. Agencije otišle u stečaj, kupci ostali kratkih rukava! Neke su opstale i dobile pomoć od države za povrat- a novac svejedno nisu vratile. Oštećeni podnijeli kaznenu prijavu!


Krenulo je s laganim drhtanjem, da bi im se život okrenuo naglavce. Od nekih su životnih planova i hobija – morali odustati. Neki su se podvrgnuli i zahvatima. No odustati, kažu nije dolazilo u obzir. Priča o ljudima koji odlučili živjeti punim plućima i objaviti rat Parkinsonu!


Provjerili smo - kako slučajni prolaznici reagiraju na male znakove pažnje, komplimente i lijepu riječ! Studije pokazuju - budite dobri prema drugima, da biste i sami bili bolje! Ne vjerujete u to? Razuvjerit ćemo vas mi, ali i naši sugovornici kojima je ta filozofija, ali ne samo njima – promijenila život! Nabolje!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju