Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Imaju preko 100 malih tvrtki! I desetke koje su zatvorili. Sve prijavljene na istoj adresi, isti vlasnik, ista djelatnost – taksi prijevoz. Porezni stručnjaci tvrde – to rade oni koji žele zamračiti porez. Bivši djelatnici, koji su radili za njih – kažu, ne samo da krše radna prava nas radnika, već ne izdaju ni račune. Kako to da porezna uprava ne reagira?

Prije nekoliko tjedana otvorili smo priču o nabavci cjepiva za vrijeme pandemije! Posao je to težak više od 2 milijarde eura. I dok na razini EU, Udruga za prava pacijenata ali i Pravobraniteljica traže odgovore na pitanja tko je sudjelovao u nabavi i o kojim se iznosima radi, mi smo potražili odgovore i u Hrvatskoj, kod ministra zdravstva, ali i samog premijera!

Godinu dana se raspravlja o jednoj fasadi, a radovi stoje. Istražujemo - gdje je zapelo s obnovom potresom oštećenih zagrebačkih škola? Roditelji 12 osnovnih i srednjih škola digli se na noge, jer radovima ne nazire kraj. Obnova započela mimo propisa, papiri iz jednog u drugi gradski ured putuju mjesecima, a jedna od škola radi na tri adrese! Hoće li i tko odgovarati?

Neki dan je bio dan očeva. A mi vam donosimo priču o jednom posebnom čovjeku i obitelji. Priča koja je rastužila ali i pokrenula cijelu naciju. Otac osmero djece koji je ostao udovac. Ali koji s pravom nosi epitet super tate.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju