Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Hoćemo li ostati bez plina i to dok cijene goriva divljaju? Je li turistička sezona upitna? Utjecaj rata u Ukrajini i sankcije Rusiji već se osjete na hrvatskom gospodarstvu. Kako se preko noći situacija okrenula za tisuće radnika hrvatske kompanije koje sada strepe za svoja radna mjesta?

Sulude zabrane umjetničkih djela, vrijeđanje i napadi na etničkoj osnovi diljem Europe! Što o najnovijem europskom sukobu govore Rusi koji žive u Hrvatskoj? Svjedočimo li novom govoru mržnje inspiriranom politikom za koje pojedinci nisu i ne mogu biti odgovorni?

Ljudi koji su odvojili svoje vrijeme i novac te ustupili svoj dom da bi pomogli – jedan od njih skupio je gomile igračaka da bi izmamio osmijehe na licima djece, oni koji su sami po izbjeglice putovali tisuću kilometara te sveučilišni profesori koji danima daruju svoje vrijeme i služe kao prevoditelji. Provjereno donosi priču o ljudima koji su najjači u kriznim stanjima – volonterima.

Rat, korona, divljanje cijena i gospodarska kriza, a s druge strane – oni koji žive od humora i nasmijavanja drugih! Odakle crpe inspiraciju, gdje je granica dobrog ukusa i do koje mjere se koriste aktualnostima? Što kažu stručnjaci – bismo li se zbog potrebe da se zabavimo i nasmijemo trebali osjećati loše?

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju