Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Slijedi li nam uistinu „vukovarizacija“ Banovine? Hoće li i ona postati još jedno mjesto u kojem se prigodno svi jednom na godinu sjate, a potom i zaborave? Kako je Češka nakon samo nekoliko mjeseci obnovila sela uništena tornadom, a na Banovini kao da sve stoji? Priče mladih ljudi koji dvoje oko ostanka u ionako demografski opustošenom kraju!

Slučaj Dugi Rat! Donosimo rezultate nove analize troske iz pogona bivše tvornice ferolegura u Dugom ratu! Premašene su vrijednosti opasnih spojeva i to za stotinu puta od dopuštene. Bivši radnici svjedoče, umjesto sanacije, odvijala se nedozvoljena eksploatacija vrijedne sirovine! Vrijedna desetke milijuna!

Prije rata bili su kolege, u ratu postali – neprijatelji, a potom opet prijatelji! Rizo, Boro i Marko bili su zapovjednici triju vojski – Armije BiH, Hrvatskog vijeća obrane i Vojske Republike Srpske. Ostali su u svom Maglaju, druže se i rade zajedno za bolju budućnost svoje zajednice. Političarima poručuju: tko planira novi rat, na nas neka ne računaju!

Preznojavanja, promjene raspoloženja ili samo novi početak? Tema koja se tiče svakog drugo, odnosno bolje rečeno - „svake“ od nas. A o kojoj tek rijetke otvoreno progovaraju. Zašto je menopauza i sve što ona sa sobom donosi, još uvijek tabu?

Emisiju "Provjereno" gledajte četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju