Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Bolest, pa potres u kojem su izgubili sve. Kad su mislili da im se ukazala slamka spasa i da će im dobri ljudi pomoći – novac je nestao. Što se dogodilo sa sredstvima koje je putem Humanitarne udruge „Slavonsko srce“ trebala dobiti obitelj Sigur iz Glinske poljane? Predsjednik udruge tvrdi – „Da, potrošio sam ga na kocku, drogu i kur** i odgovarat ću ako treba!“



Radi li Bioplinara u Donjem Miholjcu prema zakonu? Bivši radnici tvrde – dovozi se miješani otpad kojeg ondje ne bi trebalo biti. Tko je i kako dozvolio izmjene? Mještani prosvjeduju, a buni se i sam gradonačelnik!

Ispadi političara prema medijskim djelatnicima: premijer i predsjednik sve češće prozivaju novinare. Stanje u Hrvatskoj u odnosu na regiju, još se čini dobrim. U Sloveniji novinarke nazivaju prostitutkama, a u Srbiji tvrde – tajne službe nas progone zbog našeg rada.

Od tinejdžerskih dana živi s multiplom sklerozom! No stanje Mariju Puškariću sve je teže. Sa svojih 33 godine, prikovan je za krevet i potpuno ovisan o tuđoj pomoći. Obitelj koja se nastoji održati na okupu jedinu šansu za njegovo stanje vidi u privatnoj klinici u Njemačkoj! No novca za skupi tretman još uvijek nemaju dovoljno!

Emisiju "Provjereno" gledajte četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju