Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

U našoj je emisiji prije točno dvije godine Zdravko Mamić prozvao osječke suce. Govorio da je s njima pio i družio se i da su mu obećali slobodu. U srijedu ujutro, uhićeni su u Osijeku. I ne samo oni, već i Drago Tadić. Bivši poduzetnik koji je našoj Ani Malbaši ranije priznao da je svemu za što Mamić optužuje pravosuđe, i on osobno svjedočio.

Prije samo tri tjedna snimke napada na majku šokirale su javnost. Dječak sa dijagnozom autizma postao je opasan i za sebe i okolinu. Govorili su im da rješenja za taj problem nema. Nakon našeg priloga, dogodilo se nemoguće. Smještaj u adekvatnoj instituciji ipak je pronađen.

Doživotna kazna za jednog od najgorih krvnika od Drugog svjetskog rata. Ratko Mladić osuđen je na doživotni zatvor. Njegove žrtve broje su u tisućama, preživjeli kažu – pravda je dočekana. Njegovi istomišljenici i dalje pak tvrde – on je ratni heroj!

One hodaju na štulama, vise sa svile, zbog njih zovu policiju jer zbog njihovih performansa ljudi misle da planiraju samoubojstvo. A one su samo cirkusantice. Naizgled posve jednostavne majke i supruge koje su svoje fakultetske diplome ostavile u ladicama, te život zarađuju vratolomijama.

Emisiju "Provjereno" gledajte četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju