Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Drama koja traje godinama u malom selu kraj Ivanić-Grada. Psi koji kolju ovce, svinje mještanima uništavaju usjeve, ruše ograde. Mještani prozivaju umirovljenog brigadira Branka Borkovića, a on prijeti našoj novinarki!Najprljavija kampanja dosad. Kako je izgledao njihov put i što je sve izgovoreno posljednjih dana. Tomašević ili Škoro? Zagreb dobiva novog gradonačelnika.

Kroz nju je prošlo na tisuće pacijenata koji su se žalili na simptome post - Covid sindroma. Opadanje kose, umor, nedostatak koncentracije, glavobolje. Proveli smo dan s pacijentima i liječnicima u post - Covid ambulanti!

On govori pogledom i to putem komunikatora. Ime mu je Mate i ima spinalnu mišićnu atrofiju. U školi niže uspjehe, no u njegovu slučaju „škola“ dolazi k njemu. Priča o nevjerojatnoj nastavnici, majci, asistentu i tvrdoglavom i upornom 12-godišnjaku koji samo pogledom ruši sve granice i stereotipe.

Emisiju "Provjereno" gledajte četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju