Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Povećala si je plaću za gotovo 5000 kuna, projekti se ne plaćaju, uz to državna revizija je utvrdila i nepravilnosti u blagajni, da se službeni automobili koriste se u privatne svrhe. Dio je to onog što se stavlja se na teret ravnateljice ogulinskog Crvenog križa. Oni koji su prijavili nepravilnosti, ondje više ne rade. Cijeli je slučaj na DORH-u!



Ekskluzivna snimka na kojoj Drago Tadić priznaje da je promijenio iskaz na sudu kako bi oslobodio Božidara Kalmetu! Donosimo cijeli pregled afere Remorker, kao i reakciju prozvanog suca Turudića.

On ustaje svako jutro u 5, recitira Matoša, vozi viličar, ljubi Magdalenu i udara kao šampion. Njegovo je ime Marko i dolazi iz zagrebačke Dubrave. Priča je to o skladištaru, potencijalnoj novoj zvijezdi u svijetu slobodne borbe.

Tragediju oko sebe je osjetila, ali ne i vidjela. Cvijeta je slijepa. Sa suprugom i troje djece živi u mobilnoj kućici u razrušenom Sisku. I najveća želja joj je pas vodič koji bi joj omogućio da osjeti barem malo slobode i samostalnosti i učini ono što uzimamo pod normalno, pođe u šetnju s djecom.

Emisiju "Provjereno" gledajte četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju