Večeras u 21:25

U prvoj emisiji vidjet ćemo ekonomisticu, provostupnika matematike i fizike, domaćicu, strastvenog bubnjara i dizajnericu, te sve redom ljubitelje kuhanja i gurmane koji su se prijavili za sudjelovanje u najpoznatijoj TV kuhinji te pristupom na audiciji započeli svoju potragu za snovima.

''Titula MasterChefa očekuje one koji ne posustaju, koji znaju da u kuhinji ima boljih i lošijih dana, ali nikad dosadnih. Titulu čeka onu ili onoga koji pokaže talent, vještine, ali i karakter i emocije na tanjuru'', jasan je Tomljanović, jedan od trojice članova žirija koji će nas voditi kroz emisije. Oni koji ostave ono najbolje od sebe na tanjuru, dobit će svoju pregaču i šansu nastaviti svoje MasterChef putovanje.

''Kandidati koji dobiju priliku morat će pomicati svoje granice, jer uvijek može bolje, na svakom novom jelu oni će imati priliku kroz emisije do samog kraja pokazati svoj rast i napredak. ''Želio bi da u MasterChefu pobijedi ona ili onaj koji osjeća da mu je to poziv.'', otvoreno govori chef i član žirija Stjepan Vukadin.

Za chefa Melkiora Bašića biti kuhar znači raditi posao koji je ujedno i najdraži hobi. Tako su i kandidate MasterChefa, upravo hobi i strast koju imaju prema kuhanju doveli do odluke za prijavom u najpoznatiju TV kuhinju svijetu. U MasterChef su se prijavili zaljubljenici u kuhanje različitih dobnih skupina, od 18 do 58 godina, te različitih zanimanja.

Ne propustite pogledati u ponedjeljak, 20.rujna tko se sve prijavio na MasterChef i zašto, upoznajte kandidate koji su prošli dalje, ali i one koji nisu uspjeli osvojiti pregaču i priliku za nastavak natjecanja!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju