Oštrovac dobiva hotelsko-turistički kompleks "Đurin san"!

Dan je svečanog otvaranja hotela „Đurin san“, financiranog od Đurinog nasljedstva, i užurbano se radi na zadnjim pripremama. Ljubomorni Sveto, ljut što se Đurin novac uložio u privatni biznis, a ne u selo, prijavljuje Elektri ilegalno poslovanje te hotel ostaje bez struje. Kada Mile, direktor hotela, omogući hotelu struju – opet ilegalnu, Sveto negoduje te ga Stipe zaključa u sobu dok ne završi svečanost. Pogledajte što vas očekuje u prvoj epizodi druge sezone serije:

U potrazi za dijamantima, u Oštrovac dolazi Stanislav. Smješta se u hotel kao prvi gost te se baca na traganje i kopanje, glumeći da ispituje teren jer se planira baviti poljoprivredom. Nakon cjelodnevnog kopanja, razočaran se vraća u hotel, gdje je u tijeku svečanost otvorenja. U trenutku paljenja hotelskog natpisa, nastaje kratki spoj: hotel ostaje bez struje, Stanislava strese struja i izazove mu srčani udar te on, teturajući mračnim stubama, pada ravno pred recepciju hotela. Nalaze ga zgroženi Marko i Mile i postaju svjesni da je otvaranje hotela ugroženo, pošto im je već prvi gost mrtav. Iako nevoljko, Stipe im pomaže sakriti leš u sobu.

I dok trojac skriva mrtvog Stanislava, a seljani slave otvorenje hotela, Sveto pokušava pobjeći kroz prozor. No, zbog kratkih plahti, on pada na građevinski otpad te ostaje nepomično ležati. Sav u panici, Mile rastjeruje goste doma te sa Stipom nalazi beživotnog Svetu...

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Kud puklo da puklo" ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju