Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Zarazio se kovidom tamo gdje nikako nije trebao! U bolnici i to 22. dan nakon što je primljen na transplantaciju koštane srži. Kako, pita se njegova udovica i majka troje djece. I nije samo on zaražen i umro, već i njegov cimer. Radi li se ovdje o golemom propustu najvećeg KBC-a u zemlji? Od bolnice odgovore ne dobiva!

Milijunski poslovi, ali i prevare u svijetu kriptovaluta. Nakon što smo donijeli priču o dubrovačkom influenseru, mail nam je zatrpan iskustvima gledatelja. Donosimo vam nastavak priče! Kako izgleda legalan svijet trgovanja i kako je on u nas uopće reguliran?

Njihov posao u klasifikaciji zanimanja ne postoji! Satnica im je manja od one studentske. Oni su osobni asistenti. Osobama s invaliditetom život znače, no njihovu je uslugu sve teže dobiti. 16 godina čekaju na zakon kojima bi se regulirao njihov radi i podigla plaća. Bezuspješno!

Ima 12 godina, samostalno se ne može kretati, ali u bazenu je kao riba u vodi! Devet godina truda i upornosti, ali ne samo da je uspio – već u ovom sportu osvaja i medalje. Vito ima cerebralnu paralizu i dva doma. Obiteljski i onaj poseban, plivački. Mjesto je to u kojem ravnopravno treniraju oni s poteškoćama, kao i oni bez njih. I baš svi imaju priče koje će vas oduševiti.

Emisiju "Provjereno" pratite četvrtkom na Novoj TV. Propuštenu emisiju možete pogledati besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju