Seriju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV!

Božo je oteo Milu. Pošto bi zbog otmice mogao završiti u zatvoru, Mile se sažali i odluči predati. Ivana i Zorka su izbavljene iz zatvora.

Marko je dobio novi posao. Radit će kao agent ASOK-a u Zagrebu. Petri nije svejedno što Marko odlazi, a Tomo i Zdenko se vrlo emotivno rastaju od njega. Marko se telefonom oprašta i od Zorke.

Mijo shvaća da će Mirela i Ante izgubiti državnu naknadu ako se hitno ne vjenčaju pa on i Mate nagovaraju par da se što prije ožene. Nakon prvobitnog šoka, Mirela i Ante pristaju na brzo vjenčanje – ipak su novci u pitanju. Tadija nagovara kumu Almu da organizira djevojačku.

Andrija i Nediljko po Zorkinom nalogu prenose tajnu robu. Istovremeno, Duda od Borisa dobiva zadatak da prati Andriju i Nediljka. Pošto po noći ne vidi ništa, nosi infracrvene naočale. No, kad Andrija blicom uslika pošiljku na dijelu gdje se karton slučajno poderao, Duda umalo oslijepi i ostaje potpuno izbezumljen.

Najzanimljivije trenutke protekloga tjedna pogledajte u galeriji:

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju