Ovo je zanimljivo!

Zvijezde serija 'Kud puklo da puklo', 'Na granici' i 'Drugo ime ljubavi' svakodnevno nas nasmijavaju, rastužuju i vesele putem malih ekrana. Dok im je glumački život trenutno na pauzi, oni se zabavljaju na društvenim mrežama. Pogledajte što rade naše omiljene zvijezde na Instagramu.

1. Momčilo Otašević

Krešo, Damir ili Saša? Ovaj svestrani glumac uvijek nas obraduje svojim ulogama u domaćim serijama. Biste li prepoznali ovaj osmijeh na fotografiji? 

 

2. Ecija Ojdanić

Draga glumica koju rado gledamo na malim ekranima je Ecija. Učiteljica Barbara iz serije 'Kud puklo da puklo' ili brižna Lolina majka Nada iz serije 'Drugo ime ljubavi', složit ćete se da Eciji odlično pristaju obje uloge, ona je na društvenim mrežama podijelila ono što joj je ipak najdraže.

 

3. Jagoda Kumrić

Mlada zvjezdica serije 'Larin izbor' i poznatih domaćih serija, Jagoda, pokazala je kako ju uvijek put nanese na suradnju baš s ovim domaćim glumcem.

 

4. Asim Ugljen

Energični Asim uvijek nas iznenadi svojim izjavama u poznatim, domaćim serijama. Njegova vedra narav nas uvijek iznova nasmijava, čini se da je vrijeme izolacije iskoristio vrlo aktivno. 

 

5. Tijana Pečenčić

Od razmažene i ambiciozne djevojke do stroge policajke. Tijana nas uvijek iznenadi svojom tranformacijom u raznim domaćim serijama. Pogledajte kako prelijepa Tijana provodi svoje slobodno vrijeme daleko od seta!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju