Sudjelujte u anketi!

Pogledajte najnapetije trenutke serije "Drugo ime ljubavi"!

1. Ante u strahu za svoj život!


Karlo pokušava riješiti problem s Majom te uz Brankovu pomoć otima Antu i uz prijetnje ga vodi u nepoznato. Karlo radi sve kako bi uplašio Antu i prisilio ga da promjeni iskaz u policiji. Ante, u strahu za svoj život, pristaje.2. Nije očekivala ovakvu reakciju! 

Maji se situacija čini bezizlazna, ali ipak priznaje ocu istinu. Julija saznaje što se zapravo dogodilo i ošamari Maju.3. Lola prijeti Igoru!


Igor i Goran odlaze k Loli nakon Lukinog i Sašinog uhićenja. Igor joj zapovijeda da nikako ne odlazi na policiju što Lolu dodatno razljuti...4. Julija pokušava saznati Nadine namjere!

Julija pokušava ispipati Nadine namjere i sve više shvaća da bi Nada mogla postati prijetnja. Pogotovo nakon što Nada kaže zanimljive detalje o Ančinoj prošlosti.5. Primjećuje Lolinu napetost!


Na zajedničkom ručku s Jelenom i Karmelom, Loli teško pada Karmelin i Jelenin razgovor o djeci te naglo odlazi. Jeleni nije jasno zašto postoji napetost između njih dvije.Glasujte za najnapetiji trenutak tjedna!

glasova:Novu dramsku seriju '
Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju