Dok iščekujemo početak showa, pogledajte kako se naše zvijezde zabavljaju na probama.

Zvjezdanu postavu nove sezone hit showa Nove TV čine Bojana Gregorić Vjezović, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec. U ''Plesu sa zvijezdama'' poznatim imenima pridružuju se profesionalni plesači, mentori koji će naše zvijezde pripremiti za glamurozni plesni podij, te s kojima će skupa zasjati na pozornici.

Pripreme za najveći plesni show se zahuktavaju, redaju se probe plesnih parova kako bi pokazali što spretnije korake na podiju. Kroz svakodnevne probe plesni partneri se osim učenja dobro i zabavljaju. Da zabave ne nedostaje pokazali su nam Matija Lovrec i Ivana Čuljak urnebesnim videom na njenom Instagram Storyju, kojeg možete pogledati ovdje.

Da se odlično zabavljaju pokazala je i Bojana Gregorić Vejzović u svom zadnjem Instagram Storyju, kojeg možete pogledati ovdje.

Natjecatelji nam iz dana u dan otkrivaju kako im je na probama, a jedno je sigurno - jedva čekamo početak showa "Ples sa zvijezdama". 

 

 

 

@sandipego Pogodi tko mi je plesna partnerica 😍 #fyp #foryou #foryoupage #trend #dance #dancingwiththestars ♬ Among Us Imposter Type Beat - lilrebaah

 

 

 

 

 


S velikim uzbuđenjem start showa iščekuju, osim gledatelja, trinaest parova koji će morati savladati sve plesne izazove i izboriti se za naklonost žirija i publike jer na pobjedničkom mjestu ima mjesta samo za jedan plesni par.


 

''Ples sa zvijezdama'' počinje uskoro na Novoj TV – ne propustite!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju