Pogledajte kako se, inače poznata ljetna lokacija, ove godine okitila u svoje božićno odijelo

Zadar ove godine potpuno oduševljava čarobnim božićnim lokacijama. Neke od njih su već poznate Zadranima, a neke su potpuno nova čarolija. Otkrijte kako je Zadru uspjelo imati i bogati glazbeni program, koji zalogaji oduševljavaju posjetitelje, gdje klizati i gdje se fotografirati. Puno adventskih trenutaka čeka vas ovaj vikend u Coolturistu.

Osim po adventske trenutke vodimo vas na slavne morske orgulje u Zadru, ali i u Muzej antičkog stakla koji je potpuno jedinstven u svijetu. Upoznajte cool ekipu iz muzeja koja ponosno radi u jedinom takvom muzeju na svijetu te pogledajte kako izgleda puhanje i oblikovanje stakla i staklenih božićnih kuglica. Ovog vikenda uvjerite se zašto bi svakako barem jednom trebali posjetiti muzej.

Naravno, imamo i gastronomske minute u kojima nam simpatični chef iz Zadra otkriva potpuno neobične zalogaje za blagdane, a kombinirat će tradiciju i inovativni pristup hrani. Svakako budite s nama i ovaj vikend!

Nove uzbudljive turističke priče emisije "CoolTurist" pratite nedjeljom na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju