Ne propustite veliko finale showa "Ples sa zvijezdama" u nedjelju od 20:15 na Novoj TV.

Veliki trud i rad stoji iza svake točke zvijezda i njihovih mentora, a ove nedjelje to će iskusiti i žiri te im se pridružiti na plesnom podiju. S iščekivanjem se očekuje ovaj nastup, kao i nastupi četvero finalista nakon kojih ćemo saznati tko je najviše osvojio publiku i zaslužio titulu pobjednika.

 

Ususret uzbudljivom finalu Franka se ponovno našla u plesnim cipelama i otkrila: "''Trinaest plesnih tjedana je proletjelo u trenu. Šarena, nasmijana, intenzivna i plesno izazovna sezona je uskoro iza nas. Ponosna sam na sve kandidate što su uspjeli održati emotivnu i fizičku koncentraciju, predanost i fokus i očekujem da u zadnjem tjednu daju gas do daske i da nas u nedjelju sve ostave bez teksta. I ja sam nakon 12 godina ponovno u plesnim cipelama, jer mi kao žiri spremamo jedno
plesno iznenađenje. Jako se veselim!'' 

 

 

Marko Ciboci kroz dvanaest je nedjelja dobio titulu najstrožeg člana žirija, a otkrio je i što očekuje u finalu: ''U finalu očekujem da će nam finalisti prikazati krunu svojeg rada, ali i svoje interpretacije te svoju osobnost u svakom od plesova koje će izvesti. Očekujem nešto jedinstveno od svakog finalista zato jer su za razlogom u finalu Plesa sa zvijezdama. Tehniku su svi više manje prošli, a sada je na svima da uživamo u plesnim točkama.'' 

Rekao je i kako su tekle pripreme za nedjeljni nastup na podiju: "Ovaj tjedan sam ponovno ušao u plesne latin cipele nakon sedam godina. Bez obzira na podučavanje i showove u Theatar Artsu, latin nisam natjecateljski plesao sedam godina i ovaj tjedan je bio pravi izazov obuti latin cipele na petu, no kako je teško žabu nagovoriti da uđe u vodu, tako sam i ja u dobrom društvu vrlo brzo zaboravio na pete i uživao sa svojim kolegama na plesnom podiju."

 

Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme dat će sve od sebe na plesnom podiju posljednji put.

Ne propustite pogledati finalnu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'' ove nedjelje od 20.15 na Novoj TV! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju