Hoće li se klupko početi odmotavati?

Jedan od najdramatičnijih tjedana serije je iza nas, Lola je napisala Saši pismo, Ivan je doživio tragediju, a kod Krpanovih se počela miješati policija. Cijela situacija se počela brzo mijenjati, kako će se odmotati klupko i tko će snositi krivicu za svoje postupke - slijedi nam vidjeti u novim epizodama. Prisjetite se ovotjednih dramatičnih situacija iz serije! 

1. Lola konačno uočava muškarca koji ju prati. Ivan, ne sluteći da ga ipak nije prepoznala, bježi te panično zove Karmelu govoreći joj da spremi svoje i Petrove stvari. Juliji zvoni mobitel dok je za volanom te trenutak nepažnje dovodi do stravične nesreće. Dramatične trenutke pogledajte u videu:

2. Cijela istina u jednom pismu, Lola odbija nastaviti živjeti u laži te iznosi cijelu istinu u emotivnom pismu Saši. Njezinu priču ne propustite poslušati u videu:

3. Juliju i Sašu u žustroj raspravi prekida vijest da je policija došla pregledati njihov vozni park. Prestravljena Julija odlazi do Karla koji je zabrinjavajuće smiren te im bez opiranja dopušta da pronađu potencijalne dokaze o Julijinoj krivnji. U nastavku ne propustite pogledati trenutke koji prethode mogućem razotkrivanju istine o nesreći: 

Izaberite trenutak koji vas je potpuno iznenadio!

Odaberite najdramatičniji trenutak tjedna?

glasova:

 

Najzanimljivije trenutke tjedna pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

"KAK TI NE ZNAŠ GUBITI, PA TO JE ČUDO!" LANA I FABIJAN PAVAO ODMJERILI SNAGE I TLZP

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju