Što rade u privatnom životu?

Lik Azize utjelovljuje Ayda Aksel, turska glumica koja iza sebe ima poduži popis uloga u serijama i filmovima, ova 57- godišnja glumica aktivna je na Instagramu i složit ćete se da potpuno drugačije izgleda u privatnom životu, gotovo neprepoznatljivo.

Utjelovljuje neustrašivog unuka Azize, Mirana Aslanbeja koji neizmjerno voli svoju suprugu Rejan, no kakav je Miran u privatnom životu? Turski glumac Akın Akınözü postao je prava zvijezda "Ljubavi osvetnika", završio je prirodoslovni fakultet, ali je ipak odlučio poći glumačkim stopama - kojima zasad kroči jako uspješno!

 

 

Neustrašivi Azat jedan je od onih 'dobričina' u seriji na čije se odluke uvijek rastopimo. Lik dobrodušnog Azata utjelovio je Ahmet Tansu Taşanlar koji svojom hrabrošću u seriji osvaja srca mnogih žena.


Zavodljivog, ali zločestog Haruna glumi Ahmet Kayakesen, ovaj svestrani glumac ima zanimljiv život, koliko možemo vidjeti po njegovom Instagram profilu. Osim što voli putovati, čini se kako mu ni sviranje gitare ne ide loše. 

 

Zgodnu, ali podmuklu Jaren glumi İlay Erkök. Negativni lik djevojke koja je odbačena od obitelji, i koja se trudi i dalje zadobiti njihovo povjerenje, utjelovljuje ova tajanstvena glumica čiji Instagram profil vrvi zanimljivim fotografijama.


 

Seriju 'Ljubav osvetnika' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Seriju pratite i na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju