Ugodna i slavljenička zimska atmosfera zavladala je setom koji se pretvorio u pravu pozornicu božićnog mjuzikla.

 I ove godine gledatelji imaju priliku provesti svoje vrijeme uz prigodni program kanala Nove TV i Doma TV-a koji će okupiti čitave obitelji, a blagdansku atmosferu donose i zvijezde najgledanije domaće televizije u novom spotu snimljenom na velikom eksterijernom setu najpopularnije domaće serije Dar Mar, na zagrebačkom Velesajmu.

 

Ugodna i slavljenička zimska atmosfera zavladala je setom koji se pretvorio u pravu pozornicu božićnog mjuzikla. U pjesmi i dobrom raspoloženju našla su se najpoznatija televizijska lica koja su zapjevala hrvatsku adaptaciju hit božićne pjesme ''Jingle Bells''. Sanja Doležal, pjevačica i voditeljica rubrike IN magazina, Kuhanje je IN, također se našla među brojnim poznatim licima TV ekrana, a posebnu čast je imala zapjevati i utoliko što je upravo njen otac autor teksta ove popularne pjesme, na hrvatskom jeziku.

Uz Sanju zapjevali su tako popularne ''Zvončiće'' i glumac i član žirija Supertalenta Davor Bilman, voditelj i glumac Igor Mešin, voditeljice IN magazina Mia Kovačić i Renata Končić Minea, žiri MasterChefa Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović, glumci Fabijan Pavao Medvešek, Mirna Medaković, Filip Juričić, Dino Rogić, Momčilo Otašević, Ecija Ojdanić, kao i jaka imena informativnog programa Nove TV Romina Knežić, Marija Miholjek, Saša Kopljar, Petar Pereža i Ema Branica.Pogledajte spot te ne propustite bogat program Nova TV i Doma TV-a tijekom cijelog prosinca.

Uz pjesmu i ples Sretne blagdane želi Vam Nova TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju