Leo: „Nije mi se teško boriti protiv plavih, zanimljivije mi je to“

Počinju prve međusobne borbe unutar plemena. U plavom timu, svi su svjesni potrebe izbjegavanja tenzija te su se dogovorili unaprijed tko će se suočiti u borbi protiv koga. No, ovaj put, odluka o izazovima na poligonu ne leži u njihovim rukama. „Nije mi se teško boriti protiv plavih, zanimljivije mi je to. Već znam kako igra tko u crvenom timu, a mislim da plavi tim igra bolje od crvenog i da je konkurencija veća“, rekao je Leo. Tada još nije znao da će Sanjima taktika biti odigrana na način koji neće najbolje sjesti drugim igračima, a upravo će joj se Leo naći na posebnom piku.

Nakon igre odlazi se na plemensko vijeće gdje ćemo dobiti imena po dviju osoba iz oba plemena za eliminacijsku igru koja odlučuje tko će se od njih vratiti u igru. Sudbina jednog natjecatelja visi o tankoj niti. Naime, od četvero kandidata u eliminacijskoj igri, jedan od njih postaje član porote. Kandidati koji u svojim timovima pobjede dobit će ogrlicu osobnog imuniteta, moć da nekoga direktno pošalju u eliminacijsku igru, ali i još jednu prednost.

 

Što će to biti i koji će je kandidati moći iskoristiti? Hoće li se natjecatelji prilikom nominacija voditi eliminacijom slabih ili eliminacijom konkurencije, doznat ćemo večeras u novoj epizodi Survivora.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju