Nakon 46 emisija i 185 priloga prošle sezone, Provjereno nastavlja pričati priče koje moraju biti ispričane

Emisija 'Provjereno' u prošloj je sezoni kroz 46 emisija i 185 priloga pričala priče koje su morale biti ispričane, a s novom sezonom kreće u četvrtak, 7. rujna u večernjem terminu. Nakon ljetne pauze, istraživačka emisija Nove TV, koja ovaj mjesec ujedno slavi i deset godina postojanja, gledateljima će i u ovoj sezoni donositi dosad neispričane priče, ukazivati na nepravde te mijenjati društvo i živote ljudi nabolje.

“U novoj ćemo sezoni nastaviti raditi ono u čemu smo najbolji: pričati do tada neviđene, neispričane priče. Po dobrom receptu, gledatelji će se uz Provjereno smijati, plakati, šokirat će ih, a ponovno ćemo dokazati da ništa nije nemoguće - da se zakoni mogu promijeniti, nedodirljivi pobijediti, a sudbine mijenjati“, najavljuje urednica emisije Ivana Paradžiković.

Spot kojim se najavljuje nova sezona prati radni dan urednice 'Provjerenog' Ivane Paradžiković, a važnu ulogu u njemu imaju i Matija i Milan Basarac čija je priča jedna od onih koje su obilježile emisiju. Prilog o teškim uvjetima u kojima su živjeli samohrani otac i njegov 15 godišnji sin, prikazan u 'Provjerenom', pokrenuo je Hrvatsku i promijenio im život iz temelja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju