Najgledanija domaća istraživačka emisija nastavlja pričati priče koje moraju biti ispričane

Najjača istraživačka emisija u zemlji ''Provjereno'' nakon ljetne pauze se vraća na male ekrane i s novom sezonom kreće u četvrtak, 8. rujna u večernjem terminu. Pod uredničkom palicom Mate Barišića i uz dobro poznata novinarska imena istraživačka emisija Nove TV nastavit će donositi neispričane priče, ukazivati na nepravde te mijenjati društvo i živote ljudi nabolje.

‘’Ono što vam mogu otkriti jest da i dalje nastavljamo raditi ono što najbolje znamo. Propitkivati, istraživati, donositi istinu, biti na strani pravde s ciljem da svojim radom, pomognemo da cijelo društvo i zemlja u kojoj živimo bude bolje i ljepše mjesto. Tako za prvu emisiju po prvi put progovaraju roditelji osobe čija je sudbina tjednima bila među najčitanijima. Istražujemo prevare u hrvatskom turizmu, životne odluke koje mnogi sanjaju a nemaju hrabrosti ih donijeti, ali i progovaramo o pošasti koja muči sve više mladih žena u našoj zemlji. Nastavljamo pratiti i priče koje smo otvorili, a kao i uvijek – donosimo i epiloge, i to sjajne, onih koje su dirnule u srce ne samo nas, već i stotine tisuća gledatelja. '', uoči početka sezone urednik emisije "Provjereno" Mato Barišić.

Višestruko nagrađivanoj novinarskoj ekipi koju čine Ema Branica, Maja Medaković, Ana Malbaša, Barbara Majstorović Ivezić i Sara Duvnjak, na kraju 15. sezone svojim prvim novinarskim radom u reporterskom smislu pridružila se i Nikolina Cetinić. A u novoj sezoni timu se pridružuje i nagrađivana reporterka Danka Derifaj.

U prethodnih 15 sezona emisija "Provjereno" promijenila je na stotine života, istjerala brojne slučajeve pred lice pravde te vratila nadu u bolje sutra mnogima koji su izgubili vjeru u društvo i institucije. Od 8. rujna ponovno su s nama svakog četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju