Roland:„Sad imamo motivaciju i znamo tko će letjeti sljedeći put!"

Djevojke su nakon dugotrajnog učenja sa svojim partnerima u prvom izazovu morale na muškim modelima označiti dijelove tijela koje im je zadala fizioterapeutkinja Milica Jug. S najboljim znanjem iz anatomije pokazala se Adriana te tako postala prva pobjednica.

Nicol je imala posebne probleme u ovom izazovu,jedan od njih je bio i spuštanje hlača na svom modelu - pogledajte video

Dok su djevojke uživale gledajući modele gole do pasa, njihovim partnerima nije bilo baš najugodnije. „Ja bih najvjerojatnije samo stajao, skvrčen, bilo bi me užasno sram. Moji trapezni deltoidni mišići su nerazvijeni, trenutno su u fazi koja nije za pohvaliti se“, rekao je Marijan. No, nisu samo djevojke te koje su se okušale u prvom izazovu, već je izazov čekao i momke koji su se okušali u razgibavanju vlastitih mišića. „Ja jesam spreman za razgibavanje svojih mišića, iako mi bolje ide razgibavanje moždanih vijuga“, izjavio je Ronald. „Nisam upoznat s fitnessom, tako da krećemo od nule“, dodao je Anton. „Puno radije bih odigrao igricu nego išao trenirati“, iskreno je priznao Marijan.

Svoje poznavanje vježbi Ronald je odlučio demonstrirati Nicol. „Ovo razgibavanje čega, to nikad nisam vidjela, bar ne u sportu“, kroz smijeh je rekla Nicol pa zatim upitala Ronalda raduje li se vidjeti neku curu u pozama koje joj pokazuje. „Pa tebe!“, rekao joj je Ronald. „U tom trenu sam stvarno zažalila što sam ga to pitala“, kratko je zaključila Nicol. Pogledajte kako je su izgledale te pripreme u videu.

Zatim je svoje znanje demonstrirao svim curama, koje su kroz smijeh pokušavale shvatiti način izvođenja vježbi. Ipak, pobjednik nije bio Ronald nego Domagoj koji je djevojkama pokazivao kako se pleše samba. „Budući da sam introvertna osoba, svoje poslove volim obavljati sam jer sam tako smiren i sve moje ideje su tada na hrpi, ništa mi se ne preklapa i ne miješa. Ples je divan jer ima beskonačne mogućnosti“, rekao je Domagoj. Domagojeva pobjeda osigurala je imunitet njemu i njegovoj partnerici Gloriji te mogućnost odabira para za eliminacijsku sobu.Kako izgleda poza mačka pije vodu pogledajte OVDJE


Pomalo očekivano, Luka i Adriana odabrali su Matiju i Saru za eliminacijski kviz zbog neuspješnosti u dosadašnjim izazovima, a Domagoj i Glorija su nakon puno diskutiranja odabrali Ronalda i Nicol jer se „nisu našli“ s njima. „Bio sam šokiran“, rekao je Ronald opisujući trenutak kad su izgovorili njihova imena. „Ovaj show se ne zove 'Nađi se s Glorijom i Domagojem', dosta im je glup razlog, ovo su 'Ljepotice i genijalci' i treba se gledati na taj socijalni eksperiment, da ja postanem genijalac, a da on postane ljepotan“, ljutito je izjavila Nicol nakon nominacije.

Najbolje trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Međutim, kraj emisije donio je iznenađenje jer nitko nije napustio kuću i svi kandidati idu u eliminacijski kviz, što je izazvalo već prve naznake konflikata kod natjecatelja. „Sad imamo motivaciju i znamo tko će letjeti sljedeći put!“ rekao je Ronald ljut što su Glorija i Domagoj, kako kaže bez konkretnog objašnjenja, za eliminaciju odabrali njega i Nicol. Pogledajte njegovu rekacije:


 

Kakve će rezultate postići i tko će biti prvi par koji će napustiti natjecanje, ne propustite doznati već u sljedećoj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci'! Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju