Gledatelje će kroz igru na terenu te specijalne emisije u studiju uoči i nakon prijenosa voditi uigrani komentatorski trojac Nove TV!

Nakon deset mjeseci pauze, hrvatska nogometna reprezentacija ponovno se okuplja i na teren se vraća u novom izdanju UEFA Lige nacija. Dalićevi izabranici 5. rujna gostovat će kod europskih prvaka Portugalaca, a tri dana kasnije, 8. rujna, kod svjetskih prvaka Francuza. Obje utakmice prenosit će se uživo na Novoj TV, a nogometni blok započet će uvodnom emisijom odmah nakon Dnevnika. Prijenos utakmica Lige nacije pratite na Gol.hr



Gledatelje će kroz igru na terenu te specijalne emisije u studiju uoči i nakon prijenosa voditi uigrani komentatorski trojac Nove TV: Saša Lugonjić, Milan Stjelja i Željko Vela te njihovi gosti – stručni sportski komentatori i bivši nogometni reprezentativci. Sportski reporteri Nove TV javljat će se uživo iz Porta i Pariza, a donosit će i zanimljive intervjue s terena te prve izjave izbornika Zlatka Dalića i igrača nakon odigranih utakmica.

Subota, 5. rujna – Hrvatska protiv Portugala

Prva akcija Vatrenih bit će ona u subotu, 5. rujna na stadionu Dragao u Portu gdje će hrvatski reprezentativci zaigrati protiv portugalskih. Prijenos možete pratiti i portalu gol.hr



„Moram priznati da smo jedva dočekali povratak Vatrenih i, ako je pauza već bila toliko duga, barem smo dobili spektakl na povratku – dvoboj s europskim prvakom predvođenim Cristianom Ronaldom! Gosti u studijskoj emisiji bit će stalni stručni komentator Nove TV Mate Bilić i bivši hrvatski reprezentativac, koji je ostavio dubok trag u Portugalu, Tomo Šokota. Razgovarat ćemo o aktualnim temama vezanim uz obje reprezentacije, a nakon prijenosa utakmice, koju će komentirati kolege Milan Stjelja i Željko Vela, vratit ćemo se u studio na završnu analizu utakmice, te čuti prve dojmove izbornika Dalića i naših reprezentativaca. S njima će u Portu razgovarati Stipe Antonijević. Portugalce još nikada nismo pobijedili, a onaj poraz s prošlog EURA je bio posebno bolan. Nadam se da od Porta kreće naplata nekih starih dugova“, najavio je Saša Lugonjić.

U utakmici koju će Hrvatska u utorak, 8. rujna igrati protiv Francuske na stadionu Stade de France on će se pridružiti Željku Veli u komentatorskoj kabini, a mjesto u studiju preuzet će Milan Stjelja koji će, uz Matu Bilića, ugostiti Borisa Živkovića, bivšeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju