Fabijan Pavao Medvešek sjeo za sudački stol kao novi član žirija

Najpoznatiji talent show na svijetu nakon osam uspješnih sezona ponovno je otvorio svoja vrata i s početkom snimanja audicijskih epizoda uplovio je u svoju devetu sezonu koja će ove jeseni razotkriti brojne nevjerojatne, neobične i zapanjujuće talente!

Osim novih kandidata koji su spremni zapaliti veliku pozornicu i oduševiti publiku, novost devete sezone bit će novi član žirija koji se pridružio kolegama s višegodišnjim iskustvom u žiriranju Maji Šuput, Martini Tomčić i Davoru Bilmanu. Za dobro poznati sudački stol sjeo je glumac Fabijan Pavao Medvešek koji je pažnju javnosti privukao kroz brojne uloge u uspješnim televizijskim serijama i kazališnim predstavama te kao pobjednik zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Nakon što je s uspjehom svladao natjecanje u jednom zabavnom showu, sada ga u drugom čeka potpuno drugačiji i nimalo lak zadatak s druge strane pozornice jer će zajedno s iskusnim kolegama birati kandidate koji će se boriti za laskavu titulu pobjednika Supertalenta.

„Jako se veselim ovom novom izazovu u svom životu. Pratio sam show i ranije, a kroz prošle sezone vidio sam neke lude stvari, pa mi je neizmjerno zadovoljstvo biti dio toga. Uživam u tome što radim jer mislim da je jedan od najljepših poslova gledati pretalentirane ljude kako uživo dijele svoj talent, neki od njih čak i po prvi puta, i na neki način im davati dodatni poticaj da ih to dovede još dalje. Iskustvo je zbilja nevjerojatno, a već u prvim danima snimanja imali smo prilike vidjeti neke talente koje će biti divno za gledati na malim ekranima kada krene emitiranje“, poručio je Fabijan.


Dok će četveročlani žiri suditi kandidatima, uigrani voditeljski dvojac Igor Mešin i Frano Ridjan pobrinut će se da atmosferu u studiju začine smijehom, pozitivom i veseljem te da kandidatima pred nastup umanje tremu kako bi se pod svjetlima reflektora pokazali u svom najboljem izdanju. U devetoj sezoni na pozornici će se redati upečatljivi nastupi pjevača, plesača i zabavljača, a eksploziju uzbuđenja donijet će i kandidati s neobičnim talentima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Novi talenti i nova sezona obećavaju pregršt smijeha, zabave i emotivnih trenutaka, no koji će kandidati osvojiti srca žirija, a za koje neće imati milosti, tek ćemo doznati!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju