Pomozite im da osvoje nagradu!

Nova TV ove je godine nominirana u tri kategorije za medijsku nagradu Večernjakova ruža, a od danas omiljene kandidate Nove TV možete i podržati svojim glasovima.

U kategoriji TV osoba godine drugu godinu za redom, nominirana je dugogodišnja reporterka najgledanijeg informativnog programa u zemlji – Sabina Tandara Knezović (RUZA2023 12). Izuzetno profesionalna reporterka od čijih pitanja zaziru mnogi političari poznata je po tome što za nju ne postoje nedopuštena pitanja kad je riječ o izvještavanju javnosti.

Jedan od najuspješnijih zabavnih TV formata u Hrvatskoj i svijetu, MasterChef (RUZA2023 43) nominiran je u kategoriji TV emisija godine. MasterChef je u novoj sezoni donio brojna iznenađenja koja su gledateljima uistinu odlično začinila uzbudljivo kulinarsko putovanje. Kroz svjetski poznati zabavni show natjecatelje i gledatelje vodili su njegovi mentori, poznati chefovi Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin.

U kategoriji Novo lice godine, nominiran je mladi glumac Domagoj Ivanković (RUZA2023 71), koji je simpatije gledatelja osvojio ulogom Josipa Kvasine u najgledanijoj domaćoj seriji Kumovi, a slovi kao jedan od najvećih mladih glumačkih talenata. Osim na ekranu, svoj glumački talent Domagoj iskazuje i na kazališnim daskama.

Kako glasati?

Glasati se može od danas, 22. siječnja do 15. ožujka SMS-om na broj 60 085 (upišite ključnu riječ RUZA2023 pa razmak te broj kategorije i broj osobe kojoj dajete svoj glas. Cijena SMS-a iznosi 0,32 EUR/SMS (uključen PDV).

Glasati možete i telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasanje: prvo birate broj kategorije za koju glasate, a zatim broj osobe). Cijena poziva iz fiksne mreže je 0,20 EUR (uključen PDV), a poziv iz mobilne mreže 0,32 EUR (uključen PDV). Glasati se može i putem kupona koji će izlaziti u izdanjima Večernjeg lista.

Svojim glasom podržite omiljene kandidate Nove TV i pomozite im da osvoje nagradu!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju