Najgledanija zabavna emisija godine ostvarila i izniman uspjeh na društvenim mrežama – nastupi pregledani više od 5 milijuna puta na Youtubeu i Facebooku

Spektakularno finale i superfinale najgledanijeg zabavnog showa, koji nam je ove nedjelje dao i pobjednike, okupilo je ispred malih ekrana više od 618 tisuća gledatelja, a emisija je ostvarila 43 posto udjela u gledanosti. Finale ''Plesa sa zvijezdama'' bio je najgledaniji sadržaj na svim televizijama ove nedjelje. Show Nove TV najgledaniji je televizijski format u 2019. godini u konkurenciji zabavnih emisija.


 

Osim sjajnih rezultata svih 12 emisija uživo prikazanih na Novoj TV i na društvenim mrežama format je okupio brojne obožavatelje. Službeni Facebook profil ''Plesa sa zvijezdama'' od početka emitiranja okupio je tako više od 35 tisuća fanova. Post koji je od početka emitiranja showa ostvario najveći broj interakcija je nastup Davora Garića i Valentine Walme. Svojom izvedbom rumbe u prvoj emisiji showa očarali su gledatelje i postigli više od 3.330 pozitivnih reakcija na Facebook profilu. Svi plesni nastupi zvijezda i njihovih plesnih partnera ukupno su pregledani više od 5 milijuna puta.

Na službenom Youtube profilu Plesa trenutno je 10.000 pretplatnika, a svi plesni nastupi od početka showa do sada pregledani su 5,3 milijuna puta, što je ukupno 115.000 sati pregleda svih videa. Najgledaniji video je rumba u izvedbi Nives Celzijus i Matea Cvenića, a pregledana je više od 290.000 puta. Iza njega slijedi samba u izvedbi Marka Grubnića i Ele Vuković, a pregledana je također više od 290.000 puta. Najgledaniji video pobjedničkog para u sezoni bio je valcer iz 3. emisije koji je samo na YouTubeu pregledan više od 160.000 puta.

Nakon tri plesa Slavko i Gabriela odnijeli pobjedu!

U superfinale ušli su Slavko i Gabriela, te Viktorija i Marko, no nakon što su otplesali ples po svom izboru, gledatelji su svojim pozivima odlučili – pobjednici ''Plesa sa zvijezdama'' su Slavko i Gabriela!

Trećeplasirani, Ivan Šarić i njegova plesna partnerica Paula Jeričević prvi su nastupali u finalnoj večeri, a prema izboru žirija izveli su strastveni tango. "Paulin kostim i izgled donijele su velike ocjene", komentirao je Dinko njihov nastup, no ipak bio je plesom zadovoljan kao i Nicolas, a s kolegama složila se i Tamara. "Šariću, ti si spreman za udruženje baletnih umjetnika. Ti si visok, skladan, imaš energiju i snagu. Sve u svemu, jako sam zadovoljna i čestitam mentorici i tebi", zaključila je Almira o prvom finalnom plesu.

Ivan i Paula u finalu su plesali i slobodnim stilom. "Ti si od njega napravila čudo. On je bio medo s krivim rukama i nogama, a sada je plesač. Publika isto vidi koliko ste truda uložili, koliko sati dnevno i svaka vam čast", poručila im je Almira te oboje rasplakala. "Paula, moram ti čestitati, napravila si izvanredan posao. Estetski nije savršeno, ali nema veze, vi ste toliko iskreni, toliko uživate zajedno i to je poanta plesa", poručio im je nadalje Nicolas koji dalje više nije imao riječi. "Sve je rečeno, još ću jednom pohvaliti Paulu koja te naučila plesati. Izvrstan si partner i da znaš partnericu voditi", komentirao je Dinko.


 

Pobjednici showa Gabriela Pilić i Slavko Sobin otplesali su u finalnoj emisiji prvo vatreni paso doble. "Oduševila, ali ne samo Gabriela, nego i Slavko s najboljim paso dobleom u svim emisijama dosad", poručio im je uvijek kratki Dinko. "Divno ste otplesali paso doble kao i prvi put", poručila im je Tamara. "Paso ti leži, tu si doma Slavko, još uz prekrasnu Gabrielu.



Slavko i Gabriela su i free styleom izazvali ovacije publike. "Rekao sam da ću večeras gledati pozitivnu vibru, energiju i strast, oduševili ste me", uputio im je Nicolas svoj najkraći komentar sezone. "Kako sam bio oduševljen onda, tako sam i sada", poručio im je Dinko. "Jako ste emotivni večeras. Slavko mene i dalje kod tebe fascinira kako pokušavaš sve izvesti do kraja i profesionalno kao Gabriela i svaka čast, to nije lako", poručila je Tamara. "Baš si napredovao. Vrlo emotivno i strastveno, bravo", bila je kratka Almira.


 

Ples po njihovom izboru bio je bečki valcer s kojim su zaokružili svoju plesnu avanturu.


 

Viktorija i Marko prvo su zaplesali valcer. "Prvo, bila si prisutnija nego prošli put. Da se mene pita, ti si pobjednica ovog Plesa", poručila je Viktoriji vrlo iskreno Tamara nakon prve izvedbe. "Viktorija, napravila si napredak. Bravo za mentora. Lijepo, nježno, a strasno i dinamično, a tu sam strast među vama danas osjetila. Fantastično", bila je kratka i jasna Almira. "Bravo, bravo, bravo, Viktorija. Konačno si potegnula iosjetio sam taj zamah. Slušala si savjete, to uvažavam", poručio im je Nicolas.


 

U slobodnom stilu uslijedio je senzualni, ali i mokri nastup koji je oduševio gledatelje. "Oborili ste me s nogu. I ovaj put ste pokazali strastvenost, plesnost... Konačno se Marko našao s vašom energijom, rođena ste plesačica. Probudili ste strast, ne samo u Marku, nego i u našim gledateljima", poručio im je oduševljeni Dinko. "Ti si apsolutna bomba. Kad treba biti frajerica, ti si frajerica. Kad treba biti nježna, ti si nježna", poručila je paru Tamara. "Večeras je u ovom studiju izuzetno vruće. Poslije ovog plesa treba zvati vatrogasnu ekipu. Ovo kako ste nas zapalili večeras jest fantastično", poručila im je slikovito Almira.


 

Treći ples, ujedno i posljednji koji je ovaj plesni duo izveo, bila je samba.


Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 02.06.2019.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju