U finalnom dvoboju Saša je pobijedio Juricu i osvojio glavnu nagradu od 488 tisuća kuna!

Saša je u finalnom dvoboju pobijedio Juricu i postao pobjednik reality showa 'Farma' osvojivši glavnu nagradu od 488 tisuća kuna.



Do glavne nagrade finaliste je čekao finalni dvoboj od četiri faze. U prvoj fazi Saša i Jurica morali su od drva sagraditi toranj do polovine zvona. U drugoj fazi čekalo ih je uže po kojem su se morali popeti da bi dohvatili sjekiru kojom su u trećoj fazi morali iscijepati balvan. Na balvanu se nalazio crveni prsten s ključevima od kojih je jedan od njih otvarao vrata staklene kutije u kojoj se nalazila štedna knjižica s 488 dukata odnosno glavna nagrada. Dizanje knjižice u zrak znak je da je osvojena glavna nagrada šeste sezone showa. Dok je Jurica još uvijek cijepao balvan, Saša je polako, ali sigurno tražio ključ koji otvara vratašca staklene kutije.



„Naravno da mi je žao. Nadomak ruke pola milijuna kuna što je ogromna cifra. Ali opet s druge strane izvanredno se osjećam. Znam da me odsad čeka blistavi put vani.“, rekao je Jurica i dodao: „Drago mi je zbog Saše. Ja sam se suprotstavio najjače što sam mogao. Bio sam skoncentriran na sve. Jednostavno je bio bolji i jednostvano je bio takav dan. Nije išlo.“.

Ispred arene Sašu je dočekala njegova obitelj čija je sreća bila na vrhuncu. „Veći ponos nijedna majka ne može osjetiti i proživjeti što sam ja danas doživjela i proživjela. Odgojila sam čovjeka da mogu biti na njega ponosna cijeli život dok sam živa!Nisam uopće sumnjala u njega!“, ponosna je Sašina mama Safeta. Saša je kao pobjednik zaključao vrata kuće u kojoj su farmeri boravili tri i pol mjeseca. Ključ je predao mentoru Joži i posljednji put zazvonio!

Sašin izlazak iz arene i doček njegove obitelji pogledajte u videu!




Najzanimljivije trenutke dvoboja pogledajte ovdje: 



Posljednju epizodu 'Farme' pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju