Goran Kaleb pobijedilo je Josipu Tomljanović u finalnom dvoboju i postao pobjednik najpopularnijeg reality showa 'Farma' osvojivši glavnu nagradu od pola milijuna kuna.

 „Nisam niti jedan posto svjestan što se događa i nema te riječi kako bih opisao svoju reakciju. Normalan sam i dalje, ne mogu jednostavno svrstati u glavi da sam pobijedio. Onaj dan kada sam krenuo na farmu bilo mi je samo u glavi da ne ispadnem prvi ili drugi tjedan kao što su mi svi govorili da će me moj jezik ukopati do kraja, i evo moj jezik me nije ukopao već doveo do kraja. Scenarij, na moju sreću, a Tominu žalost njegov uspio, jer džabe tebi biti scenarist, ako sam ja dirigent i moja je zadnja!“ poručio je Goran.


Do pobjede su ovo dvoje finalista morali proći kroz tri faze. Najprije se pred njima našao dvoboj umova, pa dvoboj snage, pila na podu, da bi ih ta dva dvoboja odvela u treću fazu. U posljednjem dvoboju dočekale su ih dvije velike kocke leda koje su čekićem morali razbiti kako bi se domogli zlatne potkove koja simbolizira glavnu nagradu – 500 tisuća kuna.

Pogledajte besplatno na novatv.hr ovo veliko finale i kako su se snašli u određenim fazama.


 Nakon dirljivog govora voditelja, Goran se uputio prema zdencu gdje je po posljednji put pozvonio, a zatim su mu se pridružili farmeri slaveći njegovu pobjedu i kraj svoje farmerske avanture uz prigodni vatromet.

Finalnu epizodu Farme možete pogledati besplatno na novatv.hr

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju