Sudjelujte u anketi!

U All Stars sezoni hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pobjedu je odnio iznimno talentirani majstor transformacija koji je besprijekorno utjelovljivao niz velikih glazbenih legendi – Saša Lozar.

''Nagrada za ovakav trud i rad, za ovakve ljude, je neopisiva'', rekao je Saša nakon što su ga s najviše bodova podržali žiri i kolege. Prema njegovom odabiru Nova TV će 20.000 kuna donirati Glazbenoj školi Fran Lhotka u Sisku.

 

 

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Mario Petreković u finalu je nastupio kao Will Smith koji je u filmu ''Aladin'' utjelovio dobrog duha. Mnogo plesa i upečatljiv scenski nastup dobio je pohvale i od žirija. Maja Bajamić u finalu showa nastupila je ulogom vatrene Christine Aguilare. ''Ne mogu se oteti dojmu da je ovo tvoj najbolji nastup i jedan od najboljih nastupa svih sezona. Bila si brutalno dobra'', rekla je Nives.

U liku pop ikone Justina Timberlakea pod svjetla pozornice izašao je i finalist Damir Kedžo. U revijalnom dijelu pjevali su ostali natjecatelji koji nisu izborili finale. Ivani Mišerić i Daliboru Petku gljiva je za posljednji nastup u All stars sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', dodijelila Madonnu i Malumu. Katarina Baban i Mario Roth u duetu su se uživjeli u uloge reperica Nicki Minaj & Karol G. ''Hvala vam za ovu sezonu, bili ste divni'', rekao im je Goran nakon nastupa u finalnoj emisiji hit showa Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju