Dobili smo peti Hrvatski Supertalent oni su Emil i Mateja, a točka koju su izveli nezaboravna je!

Par čiji su pokreti senzualni, a ljubav nadjačava sve strahove su Emil Kuzminski i Mateja Ivanković – pobjednici pete sezone Supertalenta.


 

Ovaj plesno ljubavni par svojom je točkom sve ostavio bez daha. U jednom su trenu letjeli, zatim su radili akrobacija, a na kraju je Mateja s velike visine pala u zagrljaj svog dragog Emila.

''Ne znamo ni mi kako se osjećamo. Moramo prespavati. Sve se dogodilo u trenutku'', ispričali su nam odmah nakon proglašenja.

Nas je zanimalo kako su se prijavili i je li ih netko na to potaknuo. ''Sve je to išlo slučajno. Prijavili smo se, ali ovako nešto nismo očekivali'', rekli su. Sudjelovanje u Supertalentu predložila je Matejina sestra.

''Nama je bila želja da uđemo u finale i da imamo tri nastupa. Htjeli smo se isprezentirati najbolje, a ostatak kako će završiti nismo znali'', rekao je Emil.

Obzirom na to da izvode vrlo zahtjevne, ali i opasne akrobacije zanimalo nas je što im je prošlo kroz glavu prije no što su se odlučili spustiti po cijelom studiju Supertalenta.''Razmišljamo o tome da sve prođe dobro i da odradimo kako smo planirali, da uživamo onako kako mi to znamo i volimo'', kaže Mateja.

Pobjednici Supertalenta Emil i Mateja osvojili su i novčani iznos od 200 tisuća kuna. ''Još ne znamo što ćemo s nagradom. Vjerojatno ćemo otići na putovanje, ali nismo napravili plan, to ćemo iza Nove godine.'', rekla je Matea na što je Emil dodao: ''Što se mene tiče možemo otići i do druge zgrade. Nama je važno da se odmorimo i budemo zajedno''.

Ovaj prekrasan par danas je odmah nastavio s poslom. ''Ujutro posao. Proba, pilates, predstava, sve standardno.'', rekli su nam.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju