Senzacionalnim nastupom u kojem je pokazala najbolje od sebe: vrhunski vokal, fantastične pokrete, akrobacije i energiju Maja Bajamić pobijedila je u petoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

''Genijalno se osjećam! Sretna sam, vesela i počašćena'', rekla nam je Maja Bajamić odmah nakon proglašenja pobjede.


 

Na pitanje kome će prvome javiti za pobjedu rekla nam je Malom Čuvaru, malom bratu Duji kome je i posvetila ovu pobjedu. ''To je to!'', kratko je prokomentirala.

''Ne bih ništa mijenjala. Naučila sam da perfekcionizam bez granice može bit put u propast. Volim svaku pogreškicu svoju. Takav je i život. Bilo je uspona i padova, boljih i lošijih nastupa'', rekla je Maja.

Ova je profesionalna pjevačica tijekom emitiranja trinaest epizoda najviše puta pobijedila. Već je u prvoj epizodi odnijela pobjedu s Arethom Franklin.

Njena druga pobjeda bila je u liku Michaela Jacksona, a treća kao Indira Levak dok je bila članica grupe Colonija.

Četvrta pobjeda koja je objedinila sve dotadašnje i bila kruna njenog uspjeha bila je u finalnoj emisiji u liku Catherine Zeta-Jones s mjuziklom ''Chicago''.

''Za sve u životu što radim dajem maksimum. Nekad čak i izvan granica svojih mogućnosti. Upravo u tim trenutcima najviše iscrpljenosti postizala sam najveće uspjehe'', rekla je Maja Bajamić koja priznaje kako joj je transformacija u Danielu Martinović bila najteža.

''Prvi puta kada sam ulazila u lift razmišljala sam Idemo Majo, možeš ti to! Slavi svaki svoj nastup!, a zadnji puta mi je bilo Ajmo Majo još jednom! Idemo kao i prvi puta, najbolje i najjače! Ostavi srce na pozornici!'', iskreno je rekla.

Maja se zahvalila svim ljudima s kojima je surađivala za vrijeme trajanja showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i kako kaže s novim iskustvom ide dalje!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju