Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj emisiji.

U sljedećoj audicijskoj emisiji vidjet ćemo još zanimljivih MasterChef kandidata koji bi voljeli dobiti pregaču i sudjelovati u ovogodišnjoj MasterChef avanturi. No, da bi pregača dospjela u njihove ruke, svojom vještinom kuhanja moraju pridobiti najmanje dvojicu članova žirija.

Jedan od kandidata koji će potražiti svoje mjesto u MasterChefu je magistar kemije Antonio Barišić iz Zagreba, koji je došao u pratnji bake kuharice. On će žiriju pripremiti patku s kremom od jabuke i limuna s reduciranim umakom od domaćeg meda. ''Mislim da moram gađati visoko, jer ako ne gađam visoko, zašto sam uopće došao. Samouvjeren sam kada se dobro pripremim. Došao sam po pregaču i čvrsto vjerujem da ću je dobiti', kaže on.

Sandra Pajić Andrijašević na audiciju stiže s Lastova u pratnji majke i sina. ''Kao povučenoj osobi ovo mi je veliki korak. Dosta mi je biti sporedni lik u priči',' istaknula je te dodala: ''Kuhinja me vuče, i kad ne želim biti u njoj, ona me privuče'', rekla je prije izlaska pred žiri. Pred žiri je donijela riblje jelo s ribom koju je sama ulovila.

U sljedećoj emisiji MasterChefa vidjet ćemo i Afganistanca Roohollaha Ozbaka koji posljednjih nekoliko godina živi u Hrvatskoj i radi kao sezonac na moru, a volio bi usavršiti svoje kulinarske vještine i jednoga dana otvoriti svoj vlastiti restoran. ''Želim danas biti super, a sutra najbolji'', kaže on. Svoje mjesto u MasterChefu pokušat će izboriti prženom pastrvom na perzijski način.

S Korčule pred žiri dolazi Matea Alduk koja je završila srednju školu za kuhara, ali je u kuhinji provela samo pet mjeseci. Iako više profesionalno ne kuha, obožava raditi crni rižoto, plodove mora, a općenito preferira zdravije opcije u kuhanju. Njezin cilj je da u MasterChefu vidi može li pobijediti samu sebe, a hoće li joj to i poći za rukom vidjet ćemo uskoro.

Iris Kordun iz Omiša na audiciju je došla u pratnji supruga koji je inače taj koji kuha u njihovoj kući, a ona je zadužena za eventualnu doradu jela. ''MasterChef je veliki iskorak za mene, jer od kad sam dijete, imala sam problem sa samopouzdanjem. Uvijek se stavljam na zadnje mjesto umjesto na prvo'', otkriva Iris.

Miroslav Kordić iz Čitluka radi u udruzi za nezbrinutu djecu te je član HGSS-a. ''Moj smisao života je pomaganje drugima. Ispunjava me rad s djecom. Ako Bog da do kraja života ću raditi taj posao'', kazao je. Osim toga, vrijeme voli provoditi i u kuhinji. Nepca žirija pokušat će osvojiti svojim jelom od kelja punjenog kozicama na posteljici.

Nešto sasvim drugačije žiriju će predstaviti Zlata Živković. Ona će Stjepanu, Damiru i Melkioru spremiti pappardelle s umakom bologneze. ''Dogovorila sam se tako s djecom koja su me prijavila na MasterChef'', napominje Zlata koja ima osmero djece.

Maria Kušića koji se do nedavno bavio MMA-em, na show je prijavila supruga je misli da dobro kuha. Ona kaže da nije ni svjestan koliko puno može. 'Strah me žirija', kaže Mario. 'Cijeli sam život u grču, a kuhanje me definitivno opušta', dodaje. Pred žiri će donijeti T-bone stake.

Među kandidatima je i Emina Bajramović koja je odlučila pregaču osvojiti s jednim slatkim jelom od datulja iako, kaže, ne voli raditi deserte. ''Igrala sam na tu kartu, ako prođem na onom što mi najslabije ide, ostalo će sve biti lako'', rekla je. Stjepanu je, kaže poslala poruku kada je na društvenim mrežama objavio oglas za posao, ali od njega nije dobila odgovor. Stoga mu je svoje kuharske vještine odlučila prezentirati na audiciji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju