Ne propustite saznati tko će kome upasti na probu i koliko će savjeti žirija značiti kandidatima u konačnici

 Do sada su pokazali jako puno, a preostalih pet parova ostvarilo je i veliki napredak kroz posljednjih deset emisija. Žiri je pomno pratio svaki njihov korak, okret i pokret, gledao i pamtimo sve detalje, osvijestio sve prednosti i nedostatke, te očekuje još veći zamah i napredak kod svih kandidata ususret velikoj završnici.
Polufinalisti, Jelena i Marko, Sandi i Helena, Filip i Paula, Pedro i Valentina te Marko i Gabriela i za jedanaestu emisiju pripremaju po dvije plesne izvedbe, dva različita plesna stila.

 

@plessazvijezdama.novatv Jeste uzivali u jučerašnjoj epizodi? @FRANKA_official @Igor Barberic #psz #plessazvijezdama #dance #fyp #foryou ♬ Povești din folclorul maghiar - Folclorul Maghiar

 

Žiri će ovaj tjedan dobiti također poseban zadatak, a to je da ususret polufinalnoj emisiji pomogne kandidatima da budu još bolji, da iskoriste sve svoje potencijale i dođu na plesni podij spremniji no ikad. Marko Ciboci, Igor Barberić, Franka i Larisa Lipovac Navojec doći će ovaj tjedan na probe polufinalista i svojim savjetima ukazati na sve ono što smatraju da zvijezde trebaju popraviti u svom ''plesu iskupljenja''. Samo je pet parova, i tijesna je borba ususret finalu, a samo nijanse će činiti razliku. Plesovi iskupljenja bit će paso doble, jive, rumba, bečki valcer i cha cha cha.

Čeka nas uzbudljiva, raskošna i napeta polufinalna emisija ove nedjelje na Novoj TV kada ćemo saznati tko će ususret finalu morati ipak napustiti najraskošniji plesni podij!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju