Plesno-gimnastički klub Flik u finalnom nastupu Supertalenta.

Svemirske plesačice plesno-gimnastičkog kluba Flik u polufinalu su nas povele na putovanje svemirskim brodom. Izvodile su teške akrobatske elemente kojima su oduševila publiku i žiri, a pritom su i uživale. Za finale su najavile koreografiju „Join The Forces“ kojom će ispričati dublju priču o borbi dobra i zla u nadi da će ipak pobijediti dobro. A sve to u plesno-akrobatskom stilu.

U svojim prijašnjim nastupima pokazale su veliko akrobatsko umijeće. Žiri se još uvijek pita s koje su planete, a za večeras su pripremile vječnu borbu dobra i zla gdje na kraju uvijek ljubav pobjeđuje. Žele poslati poruku da uvijek sve dobro bude kad se udruže i kad su zajedno. 

"To je senzacija. Bravo cure, frka je bila u ovako kratkom vremenu složiti koreografiju koja ima priču i apsolutno ste dostojne ove pozornice. Vi ste u tome neizmjerno uspjeli, a ja ću sad biti proročica i predviđam sličnu budućnost jednoj od vas u sredini. Sve ste fantastične, ali bez Eme to ne bi bilo to", pohvalila je Martina posebno najmlađu plesačicu među njima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju