Plesni studio My Way na audicijskom nastupu Supertalenta

Članovi Plesnog studija My Way dolaze iz Zagreba, a vodi ih trenerica Dijana Hržić. Natjecali su se na brojnim natjecanjima gdje su bili vrlo uspješni. Trenerica je primijetila da se klinci dobro snalaze na pozornici, pa joj je palo na pamet da ih prijavi na Supertalent i priušti im jednu nezaboravnu avanturu.

Već od prvog trenutka na pozornici pokazali su koliko su opušteni, zanimljivi i svoji. A nakon toga uslijedio je pravi spektakl. 

 

„Ovo što sam vidio na vašim licima kad plešete, čovjek bi rekao da se ljutite, ali to znamo da nije ljutnja jer ja znam koji je to osjećaj. Kad je nešto heavy onda napraviš s licem neku… ono gadi ti se koliko je dobro. I to sam vidio kod vas svih jer to je ta moć osjetiš gle muzika funkcionira, mi funkcioniramo, energija je na razini, realno top smo. I jako mi se to sviđa“, istaknuo je Fabijan.

Pored njihovog fenomenalnog nastupa Martinu je oduševila trenerica koja je pored voditelja Igora i Frane uz njih disala cijelo vrijeme i da je mogla uskočila bi među njih na pozornicu. „Ja ću malo još samo reći da se možete u nekim skvencama uskladiti mrvu više pogotovo zbog različitih izrasta. Ali zaista vaša energija je toliko jaka i najtvrđu stijenu bi malo omekanili“, poručio im je „profić hip-hopa“ Davor. Žiri ih je nagradio s četiri prolazna glasa.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju