Napeta borba u završnici emisije za dodatne bodove.

Ove nedjelje u devetom nastavku plesnog spektakla izazov je bio plesni maraton u kojemu su parovi na poznate ritmove eurovizijskih pjesama pokazali što su dosad naučili. Kad je glazba krenula parovi su morali prepoznati o kojem se točno plesnom stilu radi te pokazati koliko su zapravo savladali latinoameričke plesove i koliko su spremni improvizirati na ponuđenu glazbenu podlogu.

Žiri je odlučivao tko se u kojem trenutku treba isključiti iz maratona te tko ostaje u daljnjoj utrci za dodatne bodove. Par koji je posljednji ostao u maratonu dobio je dodatnih sedam bodova, a to su bili Jelena i Marko. Par koji je prvi ispao bili su Bojana i Gordan. Cha cha cha je daljnjeg sudjelovanja u maratonu koštao Filipa i Paulu. Sljedeći su nakon ritmova rumbe plesni podij morali napustiti Marko i Gabrijela, a potom i Domenica i Alan. Duže od njih plesali su Sandi i Helena, nakon kojih je plesni maraton bio gotov i za Pedra i Valentinu.

Jelena i Marko pokazali su najviše znanja, a može se reći kako je ovo zaista bila Jelenina večer. Naime, izvrsno je plesala slowfox i uz Marka osvojila pohvalne komentare žirija koje su slijedile i visoke ocjene – 38 bodova te s dodatnih 7 iz maratona – 45 bodova žirija. Osim dobro uvježbanog slowfoxa i velikog znanja u maratonu slavila je i rođendan te je dobila tortu iznenađenja. Pogledajte još jednom njihov impresivni nastup te Jelenin osvrt na cijelu večer:

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju