Plesni klub Megablast u polufinalnom nastupu Supertalenta

Svoju polufinalnu koreografiju predano su uvježbavali i članovi plesnog kluba Megablast koji su od svog audicijskog nastupa do sada svojoj kolekciji pridodali još nekoliko nagrada s natjecanja u breakdanceu.

Fabijan je bio jasan: "Vježbajte, letite, uživajte!" Bilmanu su uljepšali večer, Maja ih je pohvalila kako su bili dinamični te da su imali odličnu koreografiju: "Sve što ste vježbali se isplatilo!" Martina im se zahvalila što su došli i imala je samo motivacijske riječi hvale: " Vi ste sportaši jednakog ranga kao nogometaši, gimntastičari i svi ostali!"




Megablast je ime koje je odjeknulo izvan granica Hrvatske i budi respekt u cijeloj breakdance zajednici. Poznati i kao hodočasnici breakdance-a iz Velike Gorice, doveli su breakdance na ove prostore i skupili ekipu, a 30 godina kasnije neke nove mlade snage preuzimaju scenu. O važnosti breakdance-a govori i to da je priznat kao Olimpijski sport. Ime su dobili po pjesmi Cool Rockersa, a njihov je klub višestruko nagrađivan i okrunjen raznim medaljama. Za prvi nastup šalju svoje mlade snage 13-godišnjeg Roka i 12-godišnjeg Filipa koji su spremni pokazati što znaju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju