Deset parova nastavlja svoju plesnu avanturu!

Jedanaest parova imalo je samo sedam dana za pripremu nastupa u kojima smo uživali u drugoj spektakularnoj emisiji ''Ples sa zvijezdama'', a iz natjecanja je ispao i prvi par, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt. Iako se žiriju njihov ovotjedni nastup svidio više no izvedba prošlog tjedna, konačan zbroj bodova, u koje ulaze i ocjene žirija i glasovi publike, doveo je ovaj par zajedno s Markom Grubnićem i Elom Vuković do napetog plesnog dvoboja.



Dok je devet parova bilo pošteđeno ulaska u plesni dvoboj, u njega su se ipak morali upustiti zvijezde showa Marko i Ana sa svojim plesnim partnerima, a zadan im je plesni stil ch-cha-cha. Jednoglasnom glasovanjem žiri je odlučio u showu zadržati Marka Grubnića i Elu Vuković koji su se u drugoj emisiji predstavili quickstep koracima. Dinko je komentirao: ''Ta energija koja je prštila iz vas malo je krenula u krivom smjeru.'' Tamara je primijetila da je Marka malo trema ponijela. No Marko se nije dao omesti, te je rekao kako se tu nije radilo o tremi već da je imao predrasudu o quickstepu, no da je dao sve od sebe. ''Mislim da je bilo sjajno!'' izjavila je Almira, a Nicolasu su bili preslatki ''kao dva bonbončića''.



Nakon valcera u prvoj emisiji, Sonja Kovač i Gordan Vogleš večeras su otplesali cha-cha-cha, a za dlaku su se izvukli od nastupa i u plesnom dvoboju od kojeg su ih ipak spasili glasači. Dinko je pohvalio njihovu izvedbu, dok im je Tamara poručila kako bi htjela vidjeti malo više eksplozivnosti. "Imala sam dojam da ste zaista uživali. Bilo je jako dobro, dodala bih jednu otvorenost i slobodu gornjeg dijela tijela", savjetovala im je Almira. ''Samo ću reći da sam upravo dobio potvrdu onog što sam rekao prošli tjedan. To znači Sonja, da si jako talentirana", zaključio je Nicolas.



Najveću podršku publike dobili su na kraju druge emisije Damir Kedžo i Helena Janjušević koji su u izveli vatrenu sambu. Nicolas je komentirao: ''Osjetio sam duh sambe, jako je dobro. Još jednom si pokazao da imaš ritma u sebi. Ukupan dojam fantastičan, vjerujem da se vidimo sljedeći tjedan.'' Dinko je komentirao: ''Bilo je tu dosta elemenata, bio si u sambi. Dopala mi se ova zadnja podrška, žao mi je da te bacila na pod. Bravo!'' Tamara je dodala kako joj se najviše sviđa što vidi Damirovu progresiju. Almira se također složila da je Damir bio sjajan. ''Uspio si sve lijepo napraviti, lijepo je prizemiti. Bravo!'' – izjavila je.



Jive su plesali Slavko Sobin i Gabriela Pilić, a ostvarili najviše ocjene žirija. Da su razvalili istaknula je Almira: ''Super je energija bila i kontakt između vas. Ja bih još luđe to malo, ali sve skupa odlično''. "Jako sam zadovoljan. Ti si pravi roker, imaš jaknu, frizuru, savršenu partnericu i plesne korake. Sviđalo mi se što si dozvolio da Gabriela oko tebe leprša kao leptirić i to želimo vidjeti u jiveu", bio je jasan Nicolas. "Bit ću najkraći. Oduševili ste me, nemam druge riječi", kratko je rekao Dinko. "Vi ste dokaz da show i jive mogu ići jedno s drugim'', rekla je Tamara.

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić izveli su jive. ''Imaš divne noge koje divno plešu. Sjajna, čarobna, toliko slobodna, koordinirana, vi ste odlična kombinacija…'', žiri je imao same riječi hvale za Viktoriju, i ovaj par općenito.



Engleski valcer Ivana Šarića i Paule Jeričević završio je i dolaskom Ivanove djevojke Korane na pozornicu showa kao posebno iznenađenje. Ona je dala ocjenu 10, no nije ni žiri bio škrt na ocjenama. "To je zaista bilo fantastično. Ivane, oduševio si me. Krakat si, ali si izvrsno koristio petu i prste. Bravo za sve", rekla je Almira. "Ti si takva faca! Plešeš predivno, mekano se krećeš, ne vidi se umor kod tebe što je jako bitno", bila je zadovoljna Tamara. Nicolas je također uživao u ovom nastupu tekomentirao da je Ivan prošao put od šlampavog ch-cha-cha do elegantnog plesača.



Za Nicolasa su Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić lijepo otplesali sambu te je istaknuo da je bilo jako puno prepoznatljivih elemenata tipičnih za taj plesni stil. ''Volio bih jedino vidjeti još malo više gibanja u tijelu i kukovima", poručio im je. "Izražaj je bio dobar, emocije su bile dobre. Sveukupno mi je od sambe falio taj kick, okreti izvrsni, ali oslobodite gornji dio tijela", savjetovao je Dinko. ''Malo ste mi pogubljeni kad ste van Damirove kontrole", primijetila je Tamara dok je Almira savjetovala da Josipa bude malo slobodnija u bokovima i otvorenija u gornjem tijelu.



Tango iz jungle otplesali su Davor Garić i Valentina Walme, a žiri je primijetio da im bolje ovaj plesni stil leži od rumbe koju su izveli tjedan prije. "Bio si odličan danas. Ritmički točni, imaš lijepo držanje, možda da budeš samo malo više centar partnerici. Ali bio si puno bolji nego prošli put", zaključila je Tamara, a njegovim plesnim koracima bila je zadovoljna i Almira, a da su na pravom putu složio se i Nicolas.



Nives Celzijus i Mateo Cvenić prezentirali su zavodljivu rumbu. "Izražena seksualnost, lijepa energija i emocije. Falilo mi je plesa", rekao im je Dinko. "Prošli put sam ti rekla da si jako izražajna, ali nemoj da ti svi plesovi izgledaju isto", savjetovala je Tamara Nives. "Bilo je izuzetno lijepa točka. Slažem se s kolegama", rekla je Almira.



Prvi put u ''Plesu sa zvijezdama'' izveo se i hip hop, a ovaj plesni stil prezentirali su Ecija Ojdanić i Marko Šapina. Da joj ovaj stil leži primijetila je Tamara, a i Almira je pozdravila uvođenje hip hopa u show. ''Hip hop je jako težak za plesanje, mislim da je bilo dobro, čestitam", rekla je Almira.




Deset parova nastavlja svoju plesnu avanturu, a još jedan par napustit će natjecanje u nedjelju 31.ožujka u trećoj emisiji uživo ''Ples sa zvijezdama''!

Show 'Ples sa zvijezdama' ne propustite nedjeljom na Novoj TV, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju