Ove nedjelje zvijezde plešu s dva mentora!

Pet parova i dalje se bori za veliku pobjedu. Borbu nastavljaju već ove nedjelje, a na plesni podij stižu najveći eurovizijski hitovi posljednjih godina! Plesna groznica samo što nije dosegnula vrhunac, ali prije nego što doznamo imena kandidata koji će zauzeti mjesta u pretposljednjem krugu natjecanja, pred nama je još jedna nezaboravna večer.

Pred početak četvrtfinala zvijezde na službenom TikTok profilu "Plesa sa zvijezdama" prizivaju desetke Marka Cibocija, člana žirija koji ove sezone još nije pokazao tu ocjenu. A s druge strane dok Marco radi njegova mentorica Paula ga ne razumije.

@plessazvijezdama.novatv Još nismo vidjeli 10 od Marka😂🙋🏼‍♂️ #psz #plessazvijezdama #fyp #foryou ♬ som original - SUZY SANTOS

 

@plessazvijezdama.novatv Marko radi a Paula ne razumije😂😂🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♂️ #psz #plessazvijezdama #fyp #foryou ♬ original sound - Credit Repair & Biz Mentor

Ove nedjelje očekuje nas emisija posvećena Euroviziji koja će na plesni podij donijeti najveće eurovizijske hitove posljednjih godina. Strani megahitovi poput 'My Number One', 'Rise Like a Phoenix', 'Shady Lady', 'Zitti E Buoni' te domaće uspješnice poput 'Željo moja' i 'Sveta ljubav' pobudit će posebnu energiju među plesačima koji će u ritmovima dobro poznatih pjesama publici i gledateljima pred malim ekranima sasvim sigurno priuštiti večer za pamćenje.

Da bi plesni spektakl bio još i veći, u nedjelju će natjecateljski parovi izvesti dva plesa. U prvom dijelu showa vidjet ćemo sambu u izvedbi Maje Drobnjaković i Marka Mrkića, a isti stil zaplesat će i Marco Cuccurin i Paula Tonković. Slowfox će plesati Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, a valcer koreografiju pripremaju Frano Ridjan i Gabriela Pilić, dok će Tara Thaller i Mateo Cvenić izvesti rumbu.

U drugom dijelu showa, natjecateljskim parovima pridružit će se i bivši mentori koji su napustili natjecanje, pa će tako gledatelji vidjeti kako će se zvijezde snaći u plesu s dva mentora! Maji i Marku pridružit će se Helena Janjušević, s Dariom i Ivanom zaplesat će Damir Horvatinčić, Tari i Mateu u pomoć stiže Mario Ožbolt, Frano i Gabriela plesat će s Helenom Naletilić, a kao pojačanje Marcu i Pauli pridružuje se Patrik Seretin.

U dosadašnjim zahtjevnim plesnim izazovima kandidati definitivno nisu podbacili, stoga od njih i ovoga puta možemo očekivati vrhunske performanse. No i ove nedjelje za jedan par natjecanje će završiti, a tko će zaslužiti ulaznicu za polufinale doznat ćemo u nedjelju na Novoj TV! 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju