Donosimo najnovije objave.

U svijetu društvenih mreža zabava je na posebnom mjestu, poseban oblik svakodnevne zabave pružaju TikTok profili zvijezda i mentora te službeni profil showa "Ples sa zvijezdama".

Objave su dinamične, vesele i simpatične, a na službenom profilu broje i preko petsto tisuća sviđanja. Kako se parovi pripremaju za nastupe, što rade u pauzama, kako se plesači zabavljaju u backstageu i puno više od toga pratite na službenom TikTok profilu "Plesa sa zvijezdama". Pogledajte najnovije objave iz svijeta TikToka i priuštite si dnevnu dozu zabave i humora iz svijeta plesa.

 

@plessazvijezdama.novatv Kako je kod vas? 😂 #psz #plessazvijezdama #fyp #foryou ♬ original sound - $

 

@plessazvijezdama.novatv Miran ko bubica nas Marko 😂 #psz #plessazvijezdama #fyp #foryou ♬ original sound - twotwofunny

 

@plessazvijezdama.novatv Tako se to radi🙋🏼‍♂️💪🏻🥳 #psz #plessazvijezdama #fyp #foryou ♬ original sound - girls

 

@plessazvijezdama.novatv Nakon odrađene sambe, ovako se plesači zabavljaju u backstageu 🔥#psz#plessazvijezdama#dance ♬ Bam Bam (feat. Ed Sheeran) - Camila Cabello

 

@plessazvijezdama.novatv Hahahahha rat i mir 😂🙋🏼‍♂️ #psz #plessazvijezdama #dance #dancingwiththestars ♬ theresthedoorbich - moviepass

 

@plessazvijezdama.novatv Dok nas mentori ne uhvate😂🤷🏼‍♂️ #psz #plessazvijezdama #dance #dancingwiththestars #foryou #fyp ♬ Swan Lake "dance of four swans" - Kohrogi

 

@plessazvijezdama.novatv U stilu sa ocjenama🙋🏼‍♂️🥳 #psz #plessazvijezdama #live #fyp ♬ original sound - Coinis

Na redu je osma emisija 'Plesa sa zvijezdama', a kako kandidata iz tjedna u tjedan ima sve manje, tako je i natjecanje svake nedjelje sve napetije. Sedam je plesnih parova ostalo u showu, a u novoj epizodi prvo ćemo vidjet njihove atraktivne individualne nastupe, a potom će se svi zajedno upustiti u plesni maraton tijekom kojeg će istovremeno plesati latinoameričke stilove.  

Gledatelji će i ove nedjelje moći glasovati za svoje favorite putem aplikacije DNEVNIK.hr i pozivima putem telefona i mobitela. Tako će svoje omiljene natjecatelje moći spasiti od ispadanja jer samo šest parova dobit će priliku nastaviti svoje plesno putovanje u popularnom showu.

Ne propustite novu dozu zabave, smijeha i spektakularnih plesnih nastupa u sljedećoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama', ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju