Još nas samo jedan dan dijeli do senzacionalnog početka showa koji diže ljestvicu produkcije na novu razinu zahvaljujući novim tehnologijama!

Neki nemaju nikakvog plesnog iskustva dok su se drugi već srodili s plesnim cipelicama. Popričali smo sa zvijezdama showa koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


 

Ecija Ojdanić, kojoj pozornica nije strana, priznaje da je uzbuđena i sretna, ali i da ima tremu, a njen kolega po profesiji Slavko Sobin dodaje: ''Pomiješane su mi emocije, ali svi jedva čekamo prvi live. Uzbuđenje postoji i trema je ogromna. Ja sam veliki tremaroš, ali prije svega tu je uzbuđenje''.

Sonji Kovač najveća je želja da nakon točke bude zadovoljna. ''Kad završimo taj broj voljela bih da kažemo to je to – to je ono što smo htjeli i da se uz to jako dobro zabavljamo''.



''Želja mi je da za više godina kada pogledam svoj nastup da ga mogu pokazati što sam radio i što sam sve mogao. Da klincima i unucima mogao pokazati vidi kako je dida plesao.'', u svom je stilu rekao Ivan Šarić koji je priznao kako mu najveći izazov predstavlja što u emisijama uživo nema improvizacije.

Nives Celzijus ističe kako još ne razmišlja o finalu. ''Svi su kandidati jako dobri i priželjkivati finale veliki je optimizam. Nadam se samo da neću prva ispasti'', kroz smijeh je rekla.

Davor Garić priznaje kako želi da sve izgleda dobro, ali otkriva: ''Fizioterapeut sam po struci i znam sve mišiće koji postoje u tijelu, ali tek sam sad s plesom otkrio da neki od njih mogu itekako boljeti'', podijelio je s nama ovaj simpatični novinar.

Marko Grubnić priznao je kako je kroz svoju karijeru uglavnom prikrivao emocije, ali u showu ''Ples sa zvijezdama'' želio bi to promijeniti. ''Ovdje u plesu ih moram i želim pokazati, a najbolje ih mogu pokazati kroz latino plesove koji su dinamičniji i nabijeni strašću i energijom''.

Energije zasigurno neće nedostajati u nedjelju od 20 sati kada ćete na programu Nove TV premijerno moći vidjeti njihove prve plesne pokrete pod reflektorima showa ''Ples sa zvijezdama''.

Show 'Ples sa zvijezdama' ne propustite nedjeljom na Novoj TV, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju